Suvikellon tarina

Päiväkodilla on vahvat juuret, jotka ulottuvat 20 vuoden taakse. Vuonna 1996 Suvikellon taustayhdistykseksi perustettiin Krase ry. Suvikellon nimi tulee kukasta, joka kuvaa lasta elämänsä keväässä. Kello kuvaa musiikkia, joka on vahvasti läsnä Suvikellon arjessa.

Päiväkoti Suvikello avasi ovensa Nurmon Hyllykalliolla 1.9.1997. Henkilökuntaa oli tuolloin kaksi lastentarhanopettajaa, lastenhoitaja ja keittäjä. Hoitoon tuli syksyn kuluessa 21 lasta, ihanaa ”timanttia”, kuten lapsia toisinaan kutsuttiin.

 

"Hoitoon tuli syksyn kuluessa 21 lasta,

ihanaa ”timanttia”,

kuten lapsia toisinaan kutsuttiin."

Päiväkoti Suvikellossa keskustellaan arjen keskellä luonnollisesti ja avoimesti rakastavasta Taivaan Isästä ja lasten parhaasta ystävästä Jeesuksesta. Suvikello tarjoaa vaihtoehdon vanhemmille valita kristillisiin arvoihin perustuvan musiikkipainotteisen päiväkodin, jossa toteutetaan laadukasta ja tavoitteellista musiikkikasvatusta.

Syksyllä 2018 toiminta laajenee ja Suvikello muuttaa kesän aikana Koulukadulle. Uusien tilojen myötä päiväkoti saa loistavan sijainnin kolmen seurakunnan, kaupungin kirjaston ja kauniiden puistoalueiden läheisyydestä, aivan keskustan tuntumasta. Syksyllä hoitopaikkoja on 74 lapselle. Uudet tilat ovat kodinomaiset ja tarjolla on omassa keittiössä valmistettua lähiruokaa. Lisäksi päiväkodin naapuriin rakennettava senioritalo mahdollistaa eri-ikäisten luontevan kohtaamisen.